Promoție Nilfisk SC500

MAȘINĂ DE SPĂLAT-ASPIRAT PARDOSELI NILFISK SC500 SECOND-HAND

null

Complet revizionate

null

Garanție 12 luni

null

Acumulatori noi

SC500 este ideală pentru firmele de curățenie, spitale, școli, magazine, zone de sport etc. Această mașină de spălat-aspirat a fost făcută pentru a oferi o curățenie rapidă, pentru a fi ușor de folosit și cu un raport foarte bun de performanță/preț.

Reglarea automată a fluxului de soluție apă/detergent, în funcție de viteza aparatului, avansează productivitatea la un nou nivel. Cu ajutorul acestei comenzi, care asigură un rezultat de curățare constant și un consum optimizat de apă și substanțe chimice, operatorul se poate concentra pe curățarea propriu-zisă.
Costurile de curățare sunt reduse datorită anumitor caracteristici. Sistemul sustenabil Nilfisk Ecoflex oferă o utilizare foarte flexibilă a detergentului, dar și curățare numai cu apă, doar prin apăsarea unui buton. De asemenea, posibilitatea de a presta curățenia cu SC500 mai mult în timpul zilei datorită nivelului sonor deosebit de redus contribuie la diminuarea costurilor. Sistem nou de control al apei ce se adaptează în funcție de viteza mașinii pentru a preveni consumul inutil de apă.
Noul sistem de vacuum are amortizor de sunet și permite operarea mașinii în modul silențios, ceea ce o face ideală pentru curățenia pe timpul zilei.
Sistemul de ridicare a periilor a fost și el îmbunătățit.
Lamelele de plastic cu un sistem inovator de prindere elastică sunt mai ușoare și mai ușor de curățat.
Sistemul Ecoflex reduce costul cu detergentul. Manevrabilitate sporită și ușor de operat.

Prețul este exprimat în EURO și nu include TVA

Promoția este valabilă până la data de 29.02.2020

CONTACTAȚI-NE PENTRU DETALII SUPLIMENTARE!