Nilfisk BA531

Pentru spatii mici si medii.

Nilfisk BR651

Curatenie in spatii medii si mari.

Nilfisk BA651

Curatenie in spatii medii.

Nilfisk BR950S

Curatenie in spatii medii si mari

Nilfisk BR1100

Curatenie in spatii mari/industriale

Solutii corporate de curatenie:

Inchiriere Utilaje rulate

Utilaje noi sau aproape noi folosite pe

perioade extrem de scurte. Utilaje industriale

-masini spalat-aspirat pardoseala; -aspiratoare industriale

Utilaje profesionale

-aspiratoare profesionale; -masini spalat pardoseala pentru spatii mici.Preturile de inchiriere includ service-ul pentru ca utilajele sa mearga la capacitate maxima. Utilajele rulate sunt valabile pentru inchiriere pe perioada medieintre 3 si 12 luni.

Inchiriere Utilaje Second-Hand

Cea mai economica varianta de inchirere si recomandarea noastra este inchirierea unui utilaj Second-Hand. Echipamentele de curăţenie Nilfisk sunt reconditionate si sunt gata de lucru ele avand defecte doar de aspect (zagarieturi, semne de uzura pe caroserie)

Gama aceasta cuprinde doar masinile de curatat pardoseala de mici sau mari dimensiuni. Utilajele Second-Hand se pot închiria pe perioada cuprinsa intre 7 zile si 3 luni.

Pachet de echipare curatenie

Pachet Industrial:

-aspirator industrial, -masina de spalat pardsoeala pentru spatii medii-mari, -consumabile -masina de maturat manuala sau industriala

Pachet profesional:

-Aspirator professional, -Aspirator injectie-extractie, -Masina de spalat-aspirat pentru spatii mici-medii, -Consumabile(perii, lamele, filtre) -Masina de maturat manuala Pachetele sunt eligibile pentru inchiriere pe perioada medie-lunga (12-48 luni)